MijnGezondheid.net(MGN)

U heeft als patient van de praktijk van dr Anders de mogelijkheid om in te loggen op een persoonlijke website die gekoppeld is aan de praktijk. Dit is een elektronisch patiëntenportaal en heet MijnGezondheid.net.

Bij het inloggen wordt er gebruik gemaakt van DigiD.

Als u een account heeft kunt u via MijnGezondheid.net een afspraak maken bij de huisarts en in MijnGezondheid.net deze afspraak zien en eventueel wijzigen.

Ook kunt u wijzigingen in gegevens zoals u adres of telefoonnummer doorgeven.

Ook kunt u gebruik maken van e-consulten en herhaalreceptaanvragen via dit portaal.

Als u zich wil aanmelden voor MijnGezondheid.net stuur dan een e-mail naar info@huisartszuiderpark.nl met titel “aanmelden MGN”(graag in de mail uw naam en geboortedatum melden). U krijgt dan per mail een bericht om een account te kunnen aanmaken. Het kan zijn dat u eerst een automatisch antwoord e-mail ontvang. Deze kunt u negeren.

Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u hier of op de onderstaande knop klikken om in te loggen:

 

  1. MijnGezondheid.net is niet hetzelfde als het electronisch patientendossier(EPD) of het landelijke EPD.

Bij sommige patienten is er door middel van toestemmingsformulieren en het landelijk schakelpunt(LSP) een koppeling aangemaakt tussen uw dossier bij de huisarts en het systeem van de regionale huisartspost. Dit is het wat men het EPD noemt. Dit is alleen zodat een arts die u op de huisartspost helpt uw gegevens(een beperkt deel) kan inzien. Dit kan alleen als u hier vooraf toestemming voor heeft gegeven.