Ons Team

Hieronder ziet u een overzicht van al onze medewerkers.

S. Anders
Huisarts
 BIG-nummer: 59066375001

Saskia Anders (1982) heeft in Leiden haar studie Geneeskunde afgerond. Als arts is zij gedurende 5 jaar op de afdelingen Gynaecologie & Verloskunde, Spoedeisende Hulp en Verslavingszorg werkzaam geweest. Met een interesse voor het (internationale) beleid, de economie en de politieke achtergronden van de zorg heeft zij een studie internationale gezondheidsbeleid en economie (HEPL) aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en SDA Bocconi Universiteit in Milaan gevolgd. Met deze ervaring voelde zij zich klaar om aan de opleiding Huisartsgeneeskunde te beginnen in Leiden (2012). Het eerste jaar hiervan is geweest bij Zuiderpark Huisartsen. In 2017 heeft zij de praktijk van Lex Burghgraef mogen overnemen.

Als huisarts streeft zij ernaar om op een betrokken als deskundige wijze haar patiënten bij te staan. Zij wil het vak in de breedte uitoefenen dus naast het bieden van preventieve zorg als een luisterend oor en begeleiding bij psychologische problemen is zij bedreven in het uitvoeren van chirurgische ingrepen.

Zij is daarbij geïnteresseerd in de uiteenlopende culturele en sociale achtergronden van haar patiënten en meent daarom haar plek zeker gevonden te hebben in de `wijk` Zuiderpark.

Z. Bechan
Huisarts
 BIG-nummer: 29065455401

Mijn gehele opleiding tot huisarts heb ik gedaan via het LUMC. Voor de start van mijn opleiding tot huisarts heb ik ruime ervaring opgedaan op de afdelingen cardiologie, longziekten en Intensive Care in verschillende Haagse ziekenhuizen en de regio. Het leukste aan het huisartsenvak vind ik de diversiteit. Geen enkele dag is hetzelfde.

Ook levensloop geneeskunde trekt mij aan: zorg dragen voor de zuigeling tot hoogbejaarde patiënten. Verder vind ik het leuk om kleine verrichtingen te doen en heb mij hier de afgelopen jaren ook in bekwaam gemaakt.

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met mijn gezin en familie. We hebben een zoon en twee dochters.

Na meerdere jaren te hebben waargenomen in verschillende huisartspraktijken in de Haagse regio heb ik sinds 2022 een bij mij passende praktijk gevonden bij Zuiderpark huisartsen. Het werken met patiënten met zeer diverse achtergronden trekt mij erg aan.

N. Kos
Huisarts
 BIG-nummer: 19051857501

Nadja Kos (1972) studeerde geneeskunde in Groningen waarna zij enkele jaren voor Artsen zonder Grenzen in Bangladesh, Tanzania en de Democratische republiek Congo werkte. In 2005 heeft zij de huisartsopleiding aan de universiteit van Utrecht afgerond en heeft een aantal jaar waargenomen in diverse huisartspraktijken. Daarnaast werkte zij als justitieel geneeskundige (arts in gevangenissen) in een aantal detentiecentra.

In 2008 streek zij neer in Den Haag, kreeg een gezin (2 jongens geboren in 2009 en 2011) en nam in 2015 de huidige praktijk over van voorganger Jan Willem Croese.

De persoonlijke intensieve contacten, het volgen van patiënten in alle verschillende leeftijdscategorieën én de diversiteit aan problematiek, dat is wat haar het meest aanspreekt in het werk als huisarts. Zij wil de geneeskunde in de breedste zin kunnen uitoefenen en zich niet beperken tot één bepaald vakgebied. Aandachtsgebieden zijn er wel: gynaecologie en interne geneeskunde bijvoorbeeld. Daarnaast doet zij regelmatig kleine chirurgische ingrepen en injecties in schouders en knieën. 

Op dinsdag is zij niet in de praktijk en wordt zij waargenomen door dokter Bram van der Geest.

J. Koornneef
Waarnemer Dr Anders

B. vd Geest
Waarnemer Dr. Kos

Monique
Doktersassistente

Taleha Fatima
Doktersassistente

Jillian Kamps
Doktersassistente

Sarunya
Doktersassistente i.o.

Marjan
POH-S

Ozlem Cengiz
POH-S

Angelique Waare
POH Ouderen

Esther
Diëtiste

Sadhana
Diëtiste

Thamala
Administratief medewerker

Truus
POH-GGZ

Linda Goedhart
POH-GGZ

Karen van Veen
POH GGZ