Huisartsenpost/doktersdienst

In gevallen dat niet tot de volgende werkdag gewacht kan worden, is ’s avonds, ’s nachts en in het weekend de spoeddienst (HADOKS) te raadplegen. Hier werken alle huisartsen van Den Haag samen.

Openingstijden

De huisartsenpost is iedere werkdag van 17.00-8.00 uur, op zaterdag, zondag en op feestdagen geopend.

Afspraken

Houd bij het maken van een afspraak de verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost

Er zijn 3 posten: bij het HAGA ziekenhuis (Leyenburg); en HMC Westeinde en Antoniushove. De doktersassistente die u te woord staat, vertelt u naar welke post u -indien nodig- kunt gaan.

Telefoon: 070 346 96 69

Website: https://www/hadoks.nl/patienten/acute-zorg/

Geldende tarieven huisartsenpost


Uit reacties van patiënten die de afgelopen tijd een bezoek hebben gebracht aan één onze huisartsenposten, maken wij op dat er onduidelijkheden zijn over de bijbehorende kosten hiervan.

Daarom hierbij een overzicht van welke kosten er gelden voor een bezoek aan onze huisartsenpost:

  • Voor de verzekerde patiënt geldt dat de kosten vergoed worden en dat deze buiten het eigen risico vallen. Wel worden de kosten geregistreerd binnen de eigen verzekering.
  • Voor de buitenlandse verzekerde patiënt geldt dat de kosten geheel of gedeeltelijk worden gedekt. Dit is afhankelijk per land en per verzekeraar.
  • Voor de onverzekerde patiënt zijn de volledige kosten voor eigen rekening. Dit betekent dat ze het volledige bedrag van € 219,26 (per 1 oktober 2023) zelf moeten betalen. Dit kan of direct op de huisartsenpost per pin of creditcard, of achteraf via een bankoverschrijving (hierbij niet via creditcard).

Waarneemgroep

Tijdens vakantie van uw huisarts wordt waargenomen door de andere artsen uit de praktijk.