Nadja Kos (1972) studeerde geneeskunde in Groningen waarna zij enkele jaren voor Artsen zonder Grenzen in Bangladesh, Tanzania en de Democratische republiek Congo werkte. In 2005 heeft zij de huisartsopleiding aan de universiteit van Utrecht afgerond en heeft een aantal jaar waargenomen in diverse huisartspraktijken. Daarnaast werkte zij als justitieel geneeskundige (arts in gevangenissen) in een aantal detentiecentra.

In 2008 streek zij neer in Den Haag, kreeg een gezin (2 jongens geboren in 2009 en 2011) en nam in 2015 de huidige praktijk over van voorganger Jan Willem Croese.

De persoonlijke intensieve contacten, het volgen van patiënten in alle verschillende leeftijdscategorieën én de diversiteit aan problematiek, dat is wat haar het meest aanspreekt in het werk als huisarts. Zij wil de geneeskunde in de breedste zin kunnen uitoefenen en zich niet beperken tot één bepaald vakgebied. Aandachtsgebieden zijn er wel: gynaecologie en interne geneeskunde bijvoorbeeld. Daarnaast doet zij regelmatig kleine chirurgische ingrepen en injecties in schouders en knieën. 

Op dinsdag is zij niet in de praktijk en wordt zij waargenomen door dokter Bram van der Geest.