Ons Team

Hieronder ziet u een overzicht van al onze medewerkers.

S. Anders
Huisarts
 BIG-nummer: 59066375001

Saskia Anders (1982) heeft in Leiden haar studie Geneeskunde afgerond. Als arts is zij gedurende 5 jaar op de afdelingen Gynaecologie & Verloskunde, Spoedeisende Hulp en Verslavingszorg werkzaam geweest. Met een interesse voor het (internationale) beleid, de economie en de politieke achtergronden van de zorg heeft zij een studie internationale gezondheidsbeleid en economie (HEPL) aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en SDA Bocconi Universiteit in Milaan gevolgd. Met deze ervaring voelde zij zich klaar om aan de opleiding Huisartsgeneeskunde te beginnen in Leiden (2012). Het eerste jaar hiervan is geweest bij Zuiderpark Huisartsen. In 2017 heeft zij de praktijk van Lex Burghgraef mogen overnemen.

Als huisarts streeft zij ernaar om op een betrokken als deskundige wijze haar patiënten bij te staan. Zij wil het vak in de breedte uitoefenen dus naast het bieden van preventieve zorg als een luisterend oor en begeleiding bij psychologische problemen is zij bedreven in het uitvoeren van chirurgische ingrepen.

Zij is daarbij geïnteresseerd in de uiteenlopende culturele en sociale achtergronden van haar patiënten en meent daarom haar plek zeker gevonden te hebben in de `wijk` Zuiderpark.

Z. Bechan
Huisarts
 BIG-nummer: 29065455401

Mijn gehele opleiding tot huisarts heb ik gedaan via het LUMC. Voor de start van mijn opleiding tot huisarts heb ik ruime ervaring opgedaan op de afdelingen cardiologie, longziekten en Intensive Care in verschillende Haagse ziekenhuizen en de regio. Het leukste aan het huisartsenvak vind ik de diversiteit. Geen enkele dag is hetzelfde.

Ook levensloop geneeskunde trekt mij aan: zorg dragen voor de zuigeling tot hoogbejaarde patiënten. Verder vind ik het leuk om kleine verrichtingen te doen en heb mij hier de afgelopen jaren ook in bekwaam gemaakt.

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met mijn gezin en familie. We hebben een zoon en twee dochters.

Na meerdere jaren te hebben waargenomen in verschillende huisartspraktijken in de Haagse regio heb ik een bij mij passende praktijk gevonden bij Zuiderpark huisartsen. Het werken met patiënten met zeer diverse achtergronden trekt mij erg aan.

N. Kos
Huisarts
 BIG-nummer: 19051857501

Dokter Kos (1972) is sinds 1999 werkzaam als arts en heeft inmiddels al ruim tien jaar huisartservaring. Daarvoor heeft zij onder andere een paar jaar voor Artsen zonder Grenzen in Afrika en Azië gewerkt.

“Hoewel dat erg boeiend was miste ik het langer durende contact met patiënten in Nederland, waarbij ik een vast aanspreekpunt mag zijn en de mens in zijn omgeving centraal staat. In het huisartsvak heb ik dit gevonden. Na enkele jaren waarneming elders in het land hebben mijn man en ik ons in 2008 definitief in Den Haag gevestigd. Sinds de geboorte van onze zoons heb ik met veel plezier de afgelopen 5 jaar part-time in de Heesterbuurt gewerkt. De wens bleef echter om mijn eigen praktijk te starten en door het overnemen van de praktijk van dokter Croese in maart 2015 is deze wens uitgekomen!”

J. Koornneef
Waarnemer Dr Anders

B. vd Geest
Waarnemer Dr. Kos

Monique
Doktersassistente

Taleha Fatima
Doktersassistente

Jillian Kamps
Doktersassistente

Serenay
Doktersassistente i.o.

Marjan
POH-S

Ozlem Cengiz
POH-S

Esther
Diëtiste

Sadhana
Diëtiste

Thamala
Administratief medewerker

Truus
POH-GGZ

Linda Goedhart
POH-GGZ

Robin Lubbe
POH-GGZ

Karen van Veen
POH GGZ

Angelique Waare
POH Ouderen